ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКИ НАСТИЛКИ И ТАПИЦЕРИИ

Меките подови настилки са често предпочитани и избирани, както за дома, така и като основна  настилка в бизнес сгради.Въпреки безспорните качества на меките настилки те имам и своите недостатъци – бързо се зацапват и захабяват и се нуждаят от професионално почистване за възвръщането на първоначалния им вид.Тук се намесва фирма Бонус БГ със своите професионални и доказани решения за всякакви меки подови настилки като килими,мокети,велтер и др. както и меки мебели като дивани,фотьойли и матраци. Друг основен проблем на меките настилки и меките мебели се дължи на задържането на прах и замърсявания в техните влакна, които благоприятстват развиването на акари.Домашните акари са едни от основните причинители на алергии и алергична астма.Премахването им в домашни условия е трудно, поради тяхната висока устойчивост.

Почистването на меките подови настилки започва с предварителна подготовка,
включваща грубо почистване на по-едрите замърсявания /прахосмучене/.Следва пране с професионална  еднодискова машина.Препаратите които се използват са професионални и не могат да бъдат намерени в обикновените магазини.Те се подбират специално според вида на настилката и степента на замърсяването ѝ и не вредят на Вашето здраве.

При почистването на тапицерии на дивани,фотьойли и матраци се използва техника с дълбочинна екстракция, при която се връсква и изсмуква вода и препарат с голямо налягане в дълбочина.Това спомага не само за измиването на тапицерията от външни замърсявания и петна, но и за дълбоко почистване, както и за унищожаване на възможно наличие на микроскопични организми, като акарии и др.
След почистването Вашата тапицерия или мека подава настилка остава дезинфекцирана, полусуха и ароматизирана.Поради силата на всмукване на вода на професиолната техника, с която разполагаме не се налага допълнително изсушаване на материята и почистването може да се извършва целогодишно.

Професионалното почистване на меките настилки е от изключителна важност не само за естетическия им вид, но и за доброто здраве у дома или в офиса. Макар меките настилки да изглеждат чисти на пръв поглед при ежедневното почистване, в дълбочина може да се развиват микро организми като акарии, с които може да се справи само професионалното почистване.Доверете се на нашите услуги за здравословна и чиста атмосфера във Вашия дом или офис.

УСЛУГИ ЦЕНА БЕЗ
ДДС
ЦЕНА С
ДДС
Машинно пране на меки подови настилки – мокет,килим, велтер и др. 2.00 лв./кв. м. 2.40 лв./кв. м.
Пране на стандартна гарнитура 6.00 лв./ на седящо място 7.20лв./
на седящо място
Пране на столове с облегалка 2.50 лв.
/бр.
3.00 лв./бр.
Пране на матраци /едностранно/ 6.00 лв./бр. 7.20 лв./бр.
Сухо прахосмучене 0.60 лв./кв. м. 0.72 лв./кв. м.
Почистване и нанасяне на силикон в/у стандартна кожена гарнитура 6.00 лв./ на седящо място 7.20лв./
на седящо място