Вертикалното ръчно почистване включва професионално почистванена различни повърхности като фаянс, теракот, мрамор както меки вертикални повърхности като велтер и мокет. Услугата се извършва ръчно с специализирани препарати и оборудване поради невъзможността за работа с машини по вертикални повърхности. Тази услуга е подходяща за различни сгради и учреждения с вътрешни каменни стени и колони. Макар вертикални и лишени от натоварването на пешеходния трафик на хоризонталните каменни повърхности и вертикалните такива се нуждаят от професионално почистване. Често с времето те се замърсяват и губят своя първоначален вид. Мръсотията прониква в микро порите на камъка и прави неговото почистване сложно без професионални препарати. Ние предлагаме професионалновертиклално ръчно почистване, което може да възобнови първоначалния вид на замърсената вертикална повърхност.
     Друг проблем, които може да възникне при ежедневното почистване на каменни стени и колони е тяхната височина. Ние го решаваме чрез стълби и/или монтиране на скелета. За външни каменни облицовки предлагаме дълбочинно измиване с водоструйка и/или пясокоструйка, както от ежедневни замърсявания така и изкуствени замърсявания като боя, графити и др.
     Oсновно предназначение вертикалното ръчно почистване намира в почистването на фаянса във Вашата баня.
За здравословни и хигиенични условия в един дом е изключително важно да отсъства наличието на мухал и плесен, които най-често се развиват в банята поради високата влажност. Плесента е изключително трудна за премахване. Често тя избледнява и хората смятат, че е отстранена, но след време отново се развива на същото място. Опасността идва от нейния цъфтеж, при който във въздуха се разнасят спори, отговорни за редица алергии и дори астма. Фирма Бонус БГ предлага измиване на вашия стенен фаянс, което гарантира трайното премахване на плесента, дори и от трудно достъпните места.
     Стените покрити с меки повърхности като мокет, велтер и др. са трудни за ежедневно почистване и често задържат много прах и мръсотия, които правят средата нездравословна. Ние от Бонус БГ предлагаме решение и за този вид проблем чрез вертикалано ръчно почистване на меки повърхности с професионални препарати и оборудване. Почистването на различни видове вертикални повърхности може да бъде както от ежедневни замърсявания, така и от строително-ремонтни дейности. Свържете с нас и оставете грижата за вертикалните повърхности в нашите ръце. Дългогодишния ни опит ни е доказал като водовеща фирма в сферата на професионалното почистване с доказано качестево на добри цени. Убедете се сами!

Ръчно почистване на фасада
Ръчно почистване на фасада

ВЕРТИКАЛНО, РЪЧНО ПОЧИСТВАНЕ

УСЛУГИ ЦЕНА БЕЗ ДДС ЦЕНА С ДДС
Почистване на фаянс, теракот, мрамор и др 1.80 лв. /кв. м. 2.16 лв./кв. м.
Почистване на фаянс, теракот, мрамор и др. след ремонт 2.00 лв./кв. м. 2.40 лв./кв. м.
Почистване на врати и ламперии 1.00 лв. /кв. м. 1.20 лв./кв. м.
Почистване на велтер, мокет и др. 2.00 лв./кв. м. 2.40 лв./кв. м.
Нанасяне на силикон в/у естествени или изкуствени твърди повърхности 1.50 лв. /кв. м. 1.80 лв./кв. м.