Основна дейност на фирма Бонус БГ е специализираната грижа за подовите настилки. Естествения камък е прекрасна подова настилка, която е често предпочитана заради своята красота, здравина и издръжливост. За съжаление с течение на времето и натоварването върху камъка, той се износва и губи първоначалния си облик. Диамантеното шлайфане възвръща първоначалния вид на настилката и изравнява повърхността ѝ. Ако вашата естествена подова настилка е силно замърсена, но не достатъчно износена за шлайфане, ние предлагаме професионално почистване на твърди настилки. Предимството на професионалното подово почистване пред шлайфането, е че то може да се прилага и върху изкуствени материали като PVC, ламинат, балатум и др.
За вашите меки подови настили фирма Бонус БГ предлага професионално почистване на меки настилки и тапицерии.
   Друга услуга свързана с професионалната грижа за подовите настилки е санирането на шлайфан бетон. Макар много здрава индустриална настилка и тя се нуждае от подръжка.
   От няколко години фирма Бонус БГ разшири своята дейност с полагане на циментови и епоксидни саморазливни подове. Саморазливните подове са добро решение за всякакви помещения. Те изравняват повърхността и се предлагат в различни цветове.Освен едноцветни те могат да бъдат и декоративни.
   За повече информация, свързана с професионалната грижа за подовите настилки разгледайте нашите услуги. Можете да бъдете сигурни, че поверявайки в ръцете на фирма Бонус БГ своя естествен или изкуствен под ще останете впечатлени от професионалните резултати. Фирма Бонус БГ може да накара старата и износена подова настилка да изглежда като току-що положена. Доверете са не нашите професионални услуги!