Фирма Бонус БГ предлага цялостни решения за Вашия дом или офис. Комплексното професионално почистване включва редица услуги, свързани с чистотата. Фирмата има дългогодишен опит и приема всяка поръчка индивидуално, като я съобразява с изискванията на клиента и спецификата на обекта. Гарантираме, че ще останете доволни.
Услугата комплексно почистване включва професионално машинно пране на меки и твърди подови настилки, като фаянс, мрамор, ламинат, мокети, килими и др. Пране на мека мебел – дивани, фотьойли и матраци.
Измиване на прозорци и дограми, измиване на санитарен и стенен фаянс, почистване на дървени мебели /бюра, контейнери, шкафове, плотове, гардероби и др./, почистване на инокс /колони или цокли/, почистване на врати и каси.
Почистване на кабелни магистрали, контакти, камери, первази, климатици, конвектори, радиатори. Почистване на огледала и информационни табла.
В комплексното почистване не влиза професионалната обработка на каменни настилки, като шлайфане, полиране, кристализация, импрегнация, запечатка и др. Този вид услуга е по ценова листа.
Комплексното почистване предлагано от фирма Бонус БГ може да бъде както от ежедневни замърсявания, така и след строително-ремонтни дейности.
Изберете нашата услуа комплексно почистване ако се нуждаете от цялосно професиоано почистване на вашия дом или офис.