Фирма Бонус БГ предлага цялостни решения за Вашия дом или офис. Комплексното професионално почистване включва редица услуги, свързани с чистотата. Фирмата има дългогодишен опит и приема всяка поръчка индивидуално, като я съобразява с изискванията на клиента и спецификата на обекта. Гарантираме, че ще останете доволни.
   Услугата комплексно почистване включва професионално машинно пране на меки и твърди подови настилки, като фаянс, мрамор, ламинат, мокети, килими и др. Пране на мека мебел – дивани, фотьойли и матраци. Измиване на прозорци и дограми, измиване на санитарен и стенен фаянс, почистване на дървени мебели /бюра, контейнери, шкафове, плотове, гардероби и др./, почистване на инокс /колони или цокли/, почистване на врати и каси. Почистване на кабелни магистрали, контакти, камери, первази, климатици, конвектори, радиатори. Почистване на огледала и информационни табла.
   В комплексното почистване не влиза професионалната обработка на каменни настилки, като шлайфане, полиране, кристализация, импрегнация, запечатка и др. Този вид услуга е по ценова листа.
Комплексното почистване предлагано от фирма Бонус БГ може да бъде както от ежедневни замърсявания, така и след строително-ремонтни дейности.
   Изберете нашата услуа комплексно почистване ако се нуждаете от цялосно професиоано почистване на вашия дом или офис.

 

КОМПЛЕКСНО ПОЧИСТВАНЕ

УСЛУГИ ЦЕНА БЕЗ ДДС ЦЕНА С ДДС
Услугата включва измиване на прозорци и дограми, машинно пране на всички видове меки подови настилки, машинно измиване на всички видове твърди подови настилки, пране на мека мебел, измиване на санитарен и стенен фаянс, почистване на дървени мебели /бюра, контейнери, шкафове, плотове, гардироби и др./, почистване на инокс /колони или цокли/, почистване на врати и каси. Почистване на кабелни магистрали, контакти, камери, первази, климатици, конвектори, радиатори. Почистване на огледала и информационни табла. В нея не влиза професионалната обработка на каменни настилки, като шлайфане, полиране, кристализация, импрегнация, запечатка. Този вид услуги е по ценова листа. от 3.00 до 4.00 лв./кв. м. по РЗП след оглед от 3.60 до 4.80 лв./кв. м. по РЗП след оглед