Меките подови настилки са често предпочитани и избирани, както за дома, така и като основна настилка в бизнес сгради.Въпреки безспорните качества на меките настилки те имам и своите недостатъци – бързо се зацапват и захабяват и се нуждаят от професионално почистване за възвръщането на първоначалния им вид.Тук се намесва фирма Бонус БГ със своите професионални и доказани решения за всякакви меки подови настилки като килими,мокети,велтер и др. както и меки мебели като дивани,фотьойли и матраци. Друг основен проблем на меките настилки и меките мебели се дължи на задържането на прах и замърсявания в техните влакна, които благоприятстват развиването на акари.Домашните акари са едни от основните причинители на алергии и алергична астма.Премахването им в домашни условия е трудно, поради тяхната висока устойчивост.
Почистването на меките подови настилки започва с предварителна подготовка,
включваща грубо почистване на по-едрите замърсявания /прахосмучене/.Следва пране с професионална еднодискова машина.Препаратите които се използват са професионални и не могат да бъдат намерени в обикновените магазини.Те се подбират специално според вида на настилката и степента на замърсяването ѝ и не вредят на Вашето здраве.
При почистването на тапицерии на дивани,фотьойли и матраци се използва техника с дълбочинна екстракция, при която се връсква и изсмуква вода и препарат с голямо налягане в дълбочина.Това спомага не само за измиването на тапицерията от външни замърсявания и петна, но и за дълбоко почистване, както и за унищожаване на възможно наличие на микроскопични организми, като акарии и др.
След почистването Вашата тапицерия или мека подава настилка остава дезинфекцирана, полусуха и ароматизирана.Поради силата на всмукване на вода на професиолната техника, с която разполагаме не се налага допълнително изсушаване на материята и почистването може да се извършва целогодишно.
Професионалното почистване на меките настилки е от изключителна важност не само за естетическия им вид, но и за доброто здраве у дома или в офиса. Макар меките настилки да изглеждат чисти на пръв поглед при ежедневното почистване, в дълбочина може да се развиват микро организми като акарии, с които може да се справи само професионалното почистване.Доверете се на нашите услуги за здравословна и чиста атмосфера във Вашия дом или офис.

Почистване на мокет
Почистване на мокет