Меките подови настилки са често предпочитани и избирани, както за дома, така и като основна настилка в бизнес сгради. Въпреки безспорните качества на меките настилки те имам и своите недостатъци – бързо се зацапват и захабяват и се нуждаят от професионално почистване за възвръщането на първоначалния им вид. Тук се намесва фирма Бонус БГ със своите професионални и доказани решения за всякакви меки подови настилки като килими,мокети,велтер и др. както и меки мебели като дивани,фотьойли и матраци.
   Oсновен проблем на меките настилки и мебели се дължи на задържането на прах и замърсявания в техните влакна, които благоприятстват развиването на акари. Домашните акари са едни от основните причинители на алергии и алергична астма. Премахването им в домашни условия е трудно, поради тяхната висока устойчивост.
    Почистването на меките подови настилки започва с предварителна подготовка, включваща грубо почистване на по-едрите замърсявания /прахосмучене/. Следва пране с професионална еднодискова машина. Препаратите които се използват са професионални и не могат да бъдат намерени в обикновените магазини. Те се подбират специално според вида на настилката и степента на замърсяването ѝ и не вредят на Вашето здраве.
    При почистването на тапицерии на дивани, фотьойли и матраци се използва техника с дълбочинна екстракция, при която се връсква и изсмуква вода и препарат с голямо налягане в дълбочина. Това спомага не само за измиването на тапицерията от външни замърсявания и петна, но и за дълбоко почистване, както и за унищожаване на възможно наличие на микроскопични организми, като акарии и др. След почистването Вашата тапицерия или мека подава настилка остава дезинфекцирана, полусуха и ароматизирана. Поради силата на всмукване на вода на професиолната техника, с която разполагаме не се налага допълнително изсушаване на материята и почистването може да се извършва целогодишно.
    Професионалното почистване на меките настилки е от изключителна важност не само за естетическия им вид, но и за доброто здраве у дома или в офиса. Доверете се на нашите услуги за здравословна и чиста атмосфера във Вашия дом или офис.

Почистване на мокет

ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ТАПИЦЕРИИ

УСЛУГИ ЦЕНА БЕЗ ДДС ЦЕНА С ДДС
Машинно пране на меки подови настилки – мокет,килим, велтер и др. 2.00 лв./кв. м. 2.40 лв./кв. м.
Пране на стандартна гарнитура 6.00 лв./ на седящо място 7.20лв./ на седящо място
Пране на столове с облегалка 2.50 лв. /бр. 3.00 лв./бр.
Пране на матраци /едностранно/ 6.00 лв./бр. 7.20 лв./бр.
Сухо прахосмучене 0.60 лв./кв. м. 0.72 лв./кв. м.
Почистване и нанасяне на силикон в/у стандартна кожена гарнитура 6.00 лв./ на седящо място 7.20лв./ на седящо място