Прозорците са неизменна част от всяка сграда и се нуждаят от необходимото внимание. Често за корпоративните и бизнес сградите се избират големи прозорци и витрини, внасящи много дневна светлина. Трудността идва в тяхната поддръжка, особено в средата на големия град.
Прахта и мръсотията се натрупва изключително бързо, а високите етажи и недостъпността без професионална техника често правят стъклените фасади трудни за почистване.
Бонус БГ предлага професионално почистване на всякакви видове прозорци и витрини /отваряеми, неотваряеми и трудно достъпни/. Благодарение на своите алпийски способи, наемането на вишки и високо квалифицирания си персонал за фирма Бонус БГ няма недостъпни места.След почистването Вашите прозорци ще се запазят чисти по-дълго време, благодарение на професионалните антистатични препарати, които предотвратяват натрупването на прах.
Освен почистване от ежедневни замърсявания фирма Бонус БГ предлага и почистване на силно замърсени прозорци и дограми след строително-ремонтни деийности. Често тези замърсявания са невъзможни за почистване без професионални препарати, които не могат да бъдат намерени в обикновените магазини.
При наличие на щори /вертикални или хоризонтални/ по желание на клиента те също се почистват. Почистването се извършва двустранно с професионални препарати, които гарантират премахването на всякакви натрупани замърсявания.
За Вашите прозорци и витрини се доверете на нас и нашите услуги в сферата на професионалното почистване. Гарантираме Ви, че Вие ще останете доволни, а Вашите прозорци и витрини чисти до блясък за по-дълго време.

Почистване на прозорци
Почистване на прозорци