Прозорците са неизменна част от всяка сграда и се нуждаят от необходимото внимание. Често за корпоративните и бизнес сградите се избират големи прозорци и витрини, внасящи много дневна светлина. Трудността идва в тяхната поддръжка, особено в средата на големия град. Прахта и мръсотията се натрупва изключително бързо, а високите етажи и недостъпността без професионална техника често правят стъклените фасади трудни за почистване.
    Бонус БГ предлага професионално почистване на всякакви видове прозорци и витрини /отваряеми, неотваряеми и трудно достъпни/. Благодарение на своите алпийски способи, наемането на вишки и високо квалифицирания си персонал за фирма Бонус БГ няма недостъпни места. След почистването Вашите прозорци ще се запазят чисти по-дълго време, благодарение на професионалните антистатични препарати, които предотвратяват натрупването на прах.
    Освен почистване от ежедневни замърсявания фирма Бонус БГ предлага и почистване на силно замърсени прозорци и дограми след строително-ремонтни деийности. Често тези замърсявания са невъзможни за почистване без професионални препарати, които не могат да бъдат намерени в обикновените магазини. При наличие на щори /вертикални или хоризонтални/ по желание на клиента те също се почистват. Почистването се извършва двустранно с професионални препарати, които гарантират премахването на всякакви натрупани замърсявания. За Вашите прозорци и витрини се доверете на нас и нашите услуги в сферата на професионалното почистване. Гарантираме Ви, че Вие ще останете доволни, а Вашите прозорци и витрини чисти до блясък за по-дълго време.

Почистване на прозорци
Почистване на прозорци

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВИТРИНИ ЕДНОСТРАННО

УСЛУГИ ЦЕНА БЕЗ ДДС ЦЕНА С ДДС
Измиване на прозорци и витрини 1.00 лв./кв. м. 1.20 лв./кв. м.
Измиване на прозорци и витрини след ремонт 1.00 лв./кв. м. 1.20 лв./кв. м.
Измиване на прозорци и витрини над 3 м. 1.50 лв./кв. м. 1.80 лв./кв. м.
Почистване на дограми след ремонт 1.00 лв. /л. м. 1.20 лв. /л. м.
Почистване на щори 1.50 лв. /кв. м. 1.80 лв./кв. м.