Фирма Бонус разшири своята дейност, като разработи полагането на циментови и епоксидни саморазливни подовови настилки. Те са изключително лесни за полагане и са подходящи за всякакви помещения. След полагането следва технологично съхнене и вашия нов под е готов за използване. Саморазливните подови настилки могат да бъдат епоксидни, които се предлагат във всякакви цветове и циментови - сиви. Чрез полагането и на двата вида подове повърхността се изравнява и остава абсолютно гладка.
     Саморазливните подове имат огледално лъскава повърхност, но по желание на клиента могат да бъдат направени и матови. Поради своята специфика тези настилки дават възможност за изработване на декоративни пана и подове. След нанасяне на едноцветната епоксидна повърхност върху нея може да бъде изобразен избран от клиента етюд или дори да бъдат поставени малки предмети /стъкълца, мъниста и др./, които след това се заливат с прозрачен слой, които дава обем и дълбочина.
    Фирма Бонус БГ полага и индустриални саморалзивни циментови и епоксидни подове. Те се отличават с изключителна здравина. Освен с полагане на саморазливни подове фирма Бонус БГ се занимава и с подръжка на вече положени такива. Ако все още не сте решили какъв под да положите в своя дом, офис, заведения или друго помещение - саморазливните подови настилки може да са вашето лесно, бързо и ефектно решение. Основна дейност на фирма Бонус БГ е специализираната грижа за подовите настилки и полагането и поддръжката на саморазливни подове. Доверете се на професионалистите.

САМОРАЗЛИВНИ ПОДОВЕ

УСЛУГИ ЦЕНА БЕЗ ДДС ЦЕНА С ДДС
Направа на всички видове саморазливни подове и поддръжка на саморазливни подове. оценява се след направен оглед оценява се след направен оглед