Фирма Бонус БГ се занимава с професионално почистване вече повече от 20 години, и се е доказала като водеща фирма в своя бранш. Нашата фирмена политика се гради на доверието между нас и нашите клиенти. Вие може да бъдете сигурни, че във вашия дом или офис ще влязат истински професионалисти, които ще надминат вашите очаквания за чистота. Eтиката, уважението, отговорността и коректните професионални отношения с всеки наш клиент са основен приоритет при работата ни.
    Фирма Бонус БГ предлага различни дейности, свързани с професионалното почистване като цялостно почистване на Вашия дом, офис или бизнес сграда от ежедневни замърсявания или след строително-ремонтни дейности. Друга основна дейност на фирмата е грижата за подови настилки – меки или твърди. Предлагаме машинно пране на меки или твърди подови настилки, шлайфане на каменни настилки, саниране на шлайфан бетон и полагане на циментови и епоксидни саморазливни подове. 

    Фирма Бонус БГ предлага на своите клиенти професионално почистване с водоструйка и пясъкоструйка.
Разгледайте нашите услуги за да получите повече информация за дейността ни.

    Освен услугите предложени на нашия сайт, фирма Бонус БГ извършва и специфични услуги свързани с професионално почистване и подръжката на подови настилки по договаряне със своите клиенти. Ако не намирате търсената от вас услуга не се притеснявайте да се свържете с нас.